referenties

Hieronder vind je enkele referenties. Het is commentaar van de mensen die een muurschildering hebben laten maken bij Splash-iT

Reactie van Jorg, Suzanne & Jo-anne uit schiedam

(Muurschildering onderwaterkamer).


Hoi Gerard.

 

Zat even op je site te kijken en kwam onze onderwaterkamer tegen. Hij is en blijft geweldig.
Ook onze dochter (14 april 2009 geboren) is er helemaal weg van. Elke avond is het vast ritueel om naar de muurschildering te kijken. Ze valt dan vredig in slaap. Zo super om te zien. Ook bij de het verschonen is het altijd dolle pret. Ze ligt, hoe klein ze ook is, altijd te lachen naar de visjes..... in 1 woord geweldig. Wij zijn enorm blij dat wij deze muurschildering door jou hebben laten doen!!!

 

Ook de kraamvisite stond met verbazing te kijken hoe mooi dit hele gebeuren geworden was.

Nogmaals BEDANKT......

 

Groetjes Jorg, Suzanne & Jo-anne
Schiedam

Reactie van Familie Doekhi uit leeuwarden

(Muurschilderingen Voetbalkamer (uitvoering Feyenoord)

Hai Gerard.

Afgelopen Zaterdag de "voetbal" muurschildering gemaakt. Wij zijn er ontzettend blij mee maar ons zoontje nog het meest. Ook onze gasten van die dag (die je hebt gezien), vinden het prachtig.

Volgens mij gaan wij vaker een muurschildering van jou zien.

Bedankt, voor de tekening en een super blije en trotse zoon!

Reactie van elly (zoon bas is verstandelijk gehandicapt en dol op zijn muurschilderingen)

(Muurschilderingen Tijgetje + Ernie + Chicken Little)

Wat is het mooi geworden!! Bas kwam heel erg van streek binnen zondagavond, want verhuizen is toch best wel eng. Andere Bas stond hem op te wachten met een petje van Splash-It. Eerst liep hij zijn kamer in (zonder bril) keek wel even en zijn ogen lichtte bij het zien van Tijgetje even op, maar liep er toch weer uit om richting zijn oude kamertje te gaan. Toen hem duidelijk werd dat dit dus niet mogelijk was, hing hij zijn jas op en ging nog een keer terug naar zijn nieuwe kamer. Hier hebben wij zijn bril opgezet en toen moet hij gedacht hebben, wat is dit mooi!! Ik blijf hier toch maar wonen. Na het betasten van alle figuren (volgens mij voelde hij of de verf droog was) ging hij richting huiskamer. Terwijl hij een boekje las en stiekem iedereen observeerde zag je hem alweer lachen. Toen ik zei Bas we gaan, krijg ik nog een knuffel van je, sprong hij superblij overeind en gaf een superknuffel als dankjewel. Hij heeft heerlijk geslapen en bij de eerste rit van de werkplaats naar zijn kamer, liep hij de afslag naar zijn oude kamer gewoon voorbij, op naar Tijgetje, Ernie en Chicken little. Echt super, je schilderwerk heeft hem geweldig geholpen om de verhuizing heel snel te accepteren.

 

(Inmiddels is Bas weer verhuisd naar een hele mooie locatie en heeft nieuwe muurschilderingen gekregen. Deze worden binnenkort geplaatst..), hieronder de nieuwe reactie van Elly en ook Danielle (de zus van Bas):

Bas is verhuisd naar het Thomashuis Venhuizen. Daar hebben wij een mooie grote kamer voor hem uitgezocht. Om de kamer persoonlijk te maken, wilden wij weer muurschilderingen van Gerard op de muur. Net als de vorige schilderingen van Teigetje, Chicken Little en Ernie zijn de nieuwe prachtig geworden! Dit keer hebben we gekozen voor Takel van Cars, Shaun het schaap en zijn vrienden en een vrachtwagen van Bas Logistics. Geweldig hoe mooi Takel eruit ziet met zijn sprekende ogen. In de schaapjes van Shaun het schaap hebben we de letters van Bas zijn naam laten schilderen; zo heeft Bas een erg origineel 'naamplaatje'. Ook de vrachtwagen is erg mooi; Bas kijkt er regelmatig naar en wijst dan naar zichzelf, omdat hij wil laten weten dat het zijn naam is die op de vrachtwagen staat. Verder springt hij regelmatig een gat in de lucht, zo blij is hij met alle schilderingen!
 
Groetjes,
 
Elly en Daniëlle

REACTIE VAN NATASJA, HANS EN COLIN (piraten)

(Muurschildering Piraten)
Ha Gerard, nog reuze bedankt voor de mooie muurschilderingen. We moesten er even aan wennen van de week dat je niet meer kwam. voor Colin was je meer geworden dan die schilder die af en toe kwam hij vond jou wel erg interessant, Geregeld vroeg hij: "Komt gerard niet?" of van "Zeg even tegen hem dat hij pas naar huis kan als de tekening af is." En de leukste was wel dat hij van ons boven niet mocht computeren en hij het jou kwam vragen!! Het was ook erg gezellig je zo aan het werk te zien en dan zo'n muur tot leven zien komen echt mooi zo als jij dat doet. De hele kamer is geworden zoals we wilden voor Colin. Echt een eigen plekje dat hij na een moeilijke periode zeker verdiend. Nou Gerard als je in de buurt ben kom dan zeker even aan, het was gezellig met je BEDANKT HE , groetjes en schip ahoy..

Colin, Hans & Natasja Vink

Moniek en bart (Peter pan)

(Muurschildering Peter Pan en kapitein Haak)

Onze dochter van 2 moest vanwege de komst van een broertje of zusje verhuizen naar de zolderkamer. Om de kamer iets speciaals te geven leek het ons een goed idee om gebruik te maken van het puntdak, wat de kamer lekker knus maakt. Een muurschildering was een perfecte oplossing daarvoor. Dat het een Disney voorstelling moest worden, stond voor ons al vast. Omdat de afbeelding tegen het plafond (schuin dak) zit, hebben we gekozen voor een Peter Pan vliegscene tegen de achtergrond van het mystieke Neverland. Gerard leverde de afbeeldingen hiervoor aan en we konden zelf de afbeelding naar wens samenstellen.
Onze dochter vindt de muurschildering prachtig. Met hulp van haar vader vliegt ze net als Peter Pan door de kamer voor het slapengaan: you can fly, you can fly, you can fly!!!

Marcel, Jessica & Stefáno (Mickey als ridder met kasteelpoort)

(Muurschildering Mickey als Ridder)

In één woord "geweldig" !!

Omdat onze zoon Stefáno uit zijn ledikantje was gegroeid en hij een nieuw

kamertje nodig had kwamen wij op het idee om een Mickey Mouse kamer te

maken. Mickey Mouse heeft ons en onze zoon altijd aan aansproken omdat dit

zo'n leuk vriendelijk en vrolijk muisje is. We wilden wel iets heel

speciaals voor aan de muur. Op internet vonden we de site van Gerard en onze

keus was al snel gemaakt.

De muurschildering is geweldig mooi geworden. Tot in de kleinste details.

Gerard is een echte kunstenaar.

 

Groetjes van Marcel, Jessica & Stefáno

Annemarie, Berry, Vita (welterusten kleine beer & mooiste vis in de zee)

Muurschilderingen (Welterusten kleine beer & Mooiste vis in de zee)

Omdat Vita (2,5 jaar) in verband met de komst van de baby moest verhuizen naar een grotere kamer, zocht ik via internet naar ideeën om haar nieuwe kamer gezellig te maken. Ik houd niet zo van standaard behangetjes of behangranden en toen ik tegen deze website aanliep dacht ik meteen: 'Dat is iets voor ons!'.
Vita is gek op voorlezen en we hebben diverse mooi geïllustreerde kinderboeken. De muurschildering is dan ook een illustratie uit één van die boeken.
Het leukste van een muurschildering is dat je helemaal zelf kunt bepalen wat voor tekening je wilt, hoe groot hij moet worden, waar hij moet komen, enzovoort.
Gerard past een schildering ook aan naar je eigen wens. De walvis op de babykamer had bijvoorbeeld in het boek z'n bek open. Wij vinden dat hij met gesloten bek een veel vriendelijker uitstraling heeft.
Met deze schilderingen hebben we echt iets origineels op beide kamers. Twee prachtige kunstwerken waar we elke dag met plezier naar kijken! En Vita zelf? Zij is er ook helemaal weg van!

 

Annemarie, Berry, Vita

Ina, Erwin, Lennaert (Dribbel)

(Muurschildering Dribbel)

Waarom een muurschildering, vragen veel mensen als ze de slaapkamer van Lennaert zien.
Ja waarom? : we wilden graag eens wat anders dan het standaard kinderkamerbehang , iets creatiefs dus en na enig overleg kwamen we op een muurschildering.
We hebben gekozen voor Dribbel omdat Lennaert daar helemaal gek van is. Tevens was dat een figuur wat niet zo moeilijk te schilderen is dachten we.
Ina is aan het ontwerpen geslagen aan de hand van een aantal boekjes van Dribbel.
Ontwerp was snel gemaakt maar nu de uitvoering nog.
Via een zoekmachine kwamen we bij de site van Splash-iT uit.
Deze site sprak ons direct aan, we hebben contact gehad met Gerard en besloten dat hij het ontwerp mocht komen schilderen.
Nu wisten we zeker dat het wel ging lukken met de uitvoering.
En inderdaad kijk zelf maar naar het resultaat.
Lennaert moet zijn kamer aan iedereen laten zien, zo trots is hij er mee.

Wij zijn ook zeer tevreden met wat het geworden is.
Een regelrechte aanrader als je eens wat anders wilt (en geen zin aan behangen hebt) dan een "standaard" slaapkamer.


Vriendelijke groeten uit Nijverdal.

Erwin & Ina

Irma, Peter, Jordi, Britt (Strand & Vlieger)

(Muurschilderingen Strand, Vlieger en Ariel)

Op de kamer van Jordi hebben we de sfeer van strand tot uiting proberen te brengen. Schelpen en kleine visjes op de muur en een heuse vuurtoren als klerenkast. Het schilderen van de vuurtoren was een klus die we zelf konden klaren. Aan het schilderen van de gewenste muurschilderingen hebben we ons maar niet gewaagd, dat kun je beter aan specialisten overlaten. Gerard is zo’n specialist. Dankzij Gerard heeft Jordi maar liefst 2 prachtige muurschilderingen die de kamer helemaal af maken. Wij en ook Jordi zijn er erg blij mee.

 

Peter en Irma.

Sandra, Ronald, Guido, Tessa en Jesper (Goofy, Tinkerbel, Bambi)

(Muurschilderingen Goofy, Tinkerbel, Bambi)

Wij gingen verhuizen naar een andere stad, heel ver weg van Guido en Tessa's vertrouwde omgeving en vriendjes. Dus om dat een beetje goed te laten verlopen moesten ze natuurlijk een hele mooie eigen slaapkamer krijgen zodat het eigenlijk helemaal zo erg niet meer was. We hoorden heel toevallig van Gerard Lefering en gingen gelijk op zijn mooie website kijken. Dat zag er mooi uit. Een idee hadden we nog niet maar Guide vertelde Gerard dat Goofy zijn grootste held was en dat hij ook wel heel erg gek was van paarden. Een paar dagen later kwam Gerard met een paar voorbeelden en Guido was meteen verliefd op Goofy en het paard, dus die mocht het worden.

Tessa met haar anderhalf had nog niet veel voorkeur. Maar omdat zij onze "Prinses" is kozen we voor een echt kasteel. Nu, anderhalf jaar later slaapt Tessa inmiddels in een groter bed en Gerard heeft beloofd de muurschildering door te trekken zodat hij weer mooi bij haar bedje aansluit. En als Gerard er dan toch is kan hij gelijk aan zijn nieuwe opdracht beginnen. Een Bambi in de nieuwe babykamer. Want het nieuwe broertje of zusje dat Guido en Tessa in augustus krijgen kunnen we natuurlijk niet afschepen met een behangetje van de Leenbakker. Nee die krijgt ook een echte gl aan de muur!


Sandra en Ronald

Marinka, Toine, Ayla en Marek (Luchtballonnen)

(Muurschildering Luchtballonnen)

Onze zoon Marek was, met bijna 5 jaar, toe aan een ruimere kamer. Dan mag je als ouder weer eens opnieuw nadenken over hoe zo'n kinderplek eruit zou moeten zien. Marek liet er geen gras over groeien: hij wilde ook inspraak.
Toevallig kwam ik tijdens een 'surfavond' op het internet naar kinderkamers het werk van Gerard tegen en werd meteen enthousiast over het idee om een muurschildering in plaats van een behangetje te gebruiken. Kontakt was snel gelegd en Gerard bleek ook nog een gezellige vent te zijn. Na een gesprek thuis besloten we met elkaar in zee te gaan. Marek wilde in eerste instantie vliegtuigen op zijn muur, maar die vond mama wat saai van kleur en zij kwam toen met een foto van luchtballonnen aanzetten. Dat was een schot in de roos! Vanuit verschillende foto's heeft Gerard toen een muurschildering samengesteld. Hij werkte hier vele middagen en avonden aan, meestal vergezeld van Marek en zijn zus Ayla. Zittend op een bank werd er flink wat afgekletst en ondertussen veranderde een saaie witte muur in een lucht met luchtballonnen tot bijna voorbij de horizon. Marek kan nu vanuit zijn hoogslaper heeeel erg ver kijken.......en wij genieten van een origineel kamerdecor. Gerard, niet alleen bedankt voor je vakkundige inzet maar ook voor het plezier waarmee dat gedaan werd.

 

Marinka en Toine

Christa van Dijke

(Muurschildering Witte bloempjes op het water)
Toen ik in de zomer mijn muren in het gangetje had geverfd, wilde ik er niets ophangen maar het laten "versieren" met een mooie muurschildering! Eigenlijk meteen had ik de voorkeur voor fijne witte bloemetjes met groene blaadjes en kobaltblauw op de achtergrond. Ik had hier een ansichtkaart van, en deze afbeelding eenmaal geprojecteerd op de muur werd het alleen maar sprekender en mooier!! Gerard had "niet eerder bloemetjes gedaan" en ging moedig aan de slag... Ik vind het fris, vrolijk, in detail geschilderd en ik ben ongelooflijk blij met het eindresultaat!!! (Het werkt enigszins verslavend...ik wil nog meer...)


Groetjes Christa.

Reactie van Ellen en Boy

(Muurschildering Beertje met bloemen)

Toen wij een huis kochten kon ik eindelijk m'n zin doen in mijn dochters kamer. Een leuke lieve muurschildering, daar had ik ook echt m'n zinnen op gezegd. Mijn man niet zo maar ik kreeg toch m'n zin. Dus ik ben op het internet gaan kijken en heb heel veel sites bekeken maar geen een sprak mij echt aan of ik vond ze te duur. Tot ik op Splash-iT kwam. Echt geweldig een beetje normale prijs en mooie leuke en lieve tekeningen. Ik heb Gerard een e-mail gestuurd met een voorbeeld en een datum afgesproken. Gerard is bijna 2 dagen bezig geweest en het resultaat was erg mooi precies hoe ik het me voorstelde. En zelfs mijn man vindt het mooi en leuk net zoals de rest van de vrienden en kennissen die het gezien hebben. En het leuke van het verhaal is, mijn dochter slaapt na 2 jaar bij mama en papa te hebben geslapen in haar eigen kamer met de beer op de muur zoals zij dat zegt.

 

Boy, Ellen en Lotte

Reactie van Annemiek en Coen

(Muurschildering Hacienda Espresso)

Voor onze mediterrane inrichting zowel binnenshuis als in de tuin zijn wij erg gesteld op detail. Ondanks zijn prachtige resultaten met muurschilderingen in kinderkamers (qua stijl) was dit wat anders. Echter het resultaat is verbluffend; door een bepaalde techniek roepen de schilderingen een nostalgische mediterrane sfeer op en dat is precies wat wij wilden. Daarbij is Gerard ook nog eens een heel prettig mens.

Coen en Annemiek Hoedeman

Reactie van Chantal en Edwin

(Muurschildering Winnie de Poe)

Begin februari 2004 verwachten we ons eerste kind.
Het inrichten van een kinderkamer hoort natuurlijk bij de voorbereidingen.
Op de daarvoor bestemde kamer wilden we graag een muurschildering.
Omdat we nog niet weten of het een jongen of een meisje wordt, wilden we
een neutrale, maar wel karakteristieke afbeelding. Dat is dus Winnie de Poeh
geworden. Omdat we de kamer verder vrij strak houden, moest de muurschildering
echt een "eye-catcher" worden. En dat is erg goed gelukt !

De muurschildering bestrijkt het stukje muur (1,20 meter) naast de deur
en loopt vervolgens door op de andere muur (2,30 meter) en van vloer tot plafond.
De boom valt precies in de hoek en loopt denkbeeldig door achter de koof aan
het plafond. Hetzelfde geldt voor het gras dat achter de plint verdwijnt en zelfs
een klein stukje op de derde muur achter de kast doorloopt.

Door de afmetingen, het denkbeeldige doorlopen van vormen uit de muurschildering en niet op de laatste plaats de kunsten van Gerard, lijkt het alsof er een echte Winnie onder een echte boom met een grote pot honing zit. Wellicht kijkt Winnie straks af en toe even op naar onze baby, om zich vervolgens weer tegoed te doen aan de honing.

Gerard bedankt !

Chantal & Edwin Odink

Reactie van Michel en Brigitte

(Muurschildering Junglebook)

Toen wij begonnen met de aanpak van de kinderkamer voor ons tweede kind, wilden wij graag iets in de trend van een Junglebook kamer maken, maar wisten nog niet precies hoe we dit wilden aanpakken. Moesten er veel (kunst)-planten in, of kon het ook anders?

Toen mijn vrouw (Brigitte) op internet aan het zoeken was naar voorbeelden om een idee te krijgen wat we konden doen met deze kamer, kwam ze de site van Splash-iT tegen en zag de voorbeelden op deze site. Dit was genoeg reden om contact met Gerard op te nemen en hem te vragen om een muurschildering te maken met het Junglebook thema.

Gerard heeft ons eerst een grove schets toegestuurd om ons een idee te geven wat het kon worden. Toen dit ons wel wat leek, hebben we een afspraak gemaakt en ging hij aan de gang. Wij hebben de hele voortgang van tekenen, basis kleuren opzetten en natuurlijk eindresultaat kunnen volgen, samen met het kritische oogje van onze dochter (Marcella), die alle figuren direct herkende.

Het eindresultaat was dan ook helemaal geweldig en onze dank is dan ook groot voor het geleverde (kunst)werk. Naar aanleiding hiervan hebben wij meteen een afspraak gemaakt voor volgend jaar om de kamer van Marcella te laten voorzien van een muurschildering.

Groetjes Michel Braam.

Reactie van Ingrid

(Muurschildering Bambi)
De reden dat we uiteindelijk voor een muurschildering hebben gekozen is dat we niet een 'stijlvolle, alles bij elkaar passende babykamer' wilden aanschaffen. We krijgen de famillie wieg en de familie commode te leen en willen alleen nog een 'standaard' kast kopen. Wij vonden het leuk om iets anders (creatiefs) in de babykamer te doen, maar wat ? Na wat zoeken op internet kwamen we op Geer's web-site terecht en hebben we contact gezocht !! En nogmaals we vinden het resultaat echt helemaal geweldig, al die details enz zijn zo ontzettend goed geschilderd ! Dus nogmaals bedankt..

 

Reactie van Dick en Anouska

(Muurschildering Winnie the Pooh)

Na lang zoeken op internet hadden we eindelijk iet heel orgineels gevonden, en echt aan iedereen aanteraden voor een kinderkamer. Het is echt iets speciaals geworden.Hier kan een schilderij van Disney niet aan tippen, Gerard heeft voor ons een winnie de pooh geschilderd van ongeveer 1,20 meter hoog en 80cm breed, hij is zo gaaf geworden dat als je de kinderkamer inloopt het net is of hij leeft. Hij springt er gewoon uit onze meubels moeten nog komen maar het is gewoon af als je het ziet, echt iedereen die deze side bezoekt en iets wil vinden voor een kinderkamer of iets anders dit is echt een aanrader want Gerard is een geweldig kunstenaar echt Gerard bedankt we zijn hier zo blij mee.

Groetjes Dick en Anouska Straathof.

 

 

 
Bovenzijde pagina