Welterusten kleine beer

Dit is een project op de kinderkamer van Vita. Omdat zij een zusje heeft gekregen moest zij naar een andere kamer verhuizen. Vita heeft nu een schitterende kamer waar onder andere ook een echt authentiek draaimolenpaard in staat.

De tekening komt uit het boekje "Welterusten Kleine Beer". (reactie van Annemarie en Berry)

Hieronder is een groot deel te zien van de tekening. Omdat ik geen groothoeklens had heb ik de tekening in delen gefotografeerd en ook als 2-luik afgebeeld.

 

2-Luik
2-Luik

2-Luik

Reactie van Annemarie, Berry, Vita en Zoe

Omdat Vita (2,5 jaar) in verband met de komst van de baby moest verhuizen naar een grotere kamer, zocht ik via internet naar ideeën om haar nieuwe kamer gezellig te maken. Ik houd niet zo van standaard behangetjes of behangranden en toen ik tegen deze website aanliep dacht ik meteen: 'Dat is iets voor ons!'.
Vita is gek op voorlezen en we hebben diverse mooi geïllustreerde kinderboeken. De muurschildering is dan ook een illustratie uit één van die boeken.
Het leukste van een muurschildering is dat je helemaal zelf kunt bepalen wat voor tekening je wilt, hoe groot hij moet worden, waar hij moet komen, enzovoort.
Gerard past een schildering ook aan naar je eigen wens. De walvis op de babykamer had bijvoorbeeld in het boek z'n bek open. Wij vinden dat hij met gesloten bek een veel vriendelijker uitstraling heeft.
Met deze schilderingen hebben we echt iets origineels op beide kamers. Twee prachtige kunstwerken waar we elke dag met plezier naar kijken! En Vita zelf? Zij is er ook helemaal weg van!

Annemarie, Berry, Vita

 
Bovenzijde pagina