Splash-it te zien bij rtl4 - sos verbouwing bij angela groothuizen

Presentatie Angela Groothuizen, Bouwkundige Bob Sikkes en speciale dank aan .. Gerard Lefering :-)

Bij het programma SOS Verbouwing is mij gevraagd om in een bijzonder korte tijd toch een paar leuke kleine muurschilderingen te maken.

Het betreft hier twee jongenskamers waarbij de namen van de jongens in verwerkt moesten worden en een meisjeskamer voor twee zusjes die van bloemen houden. Later volgen naast onderstaande foto's ook nog de beelden van deze programma's.. E.e.a. is uitgezonden in aflevering 2 en 4 op resp. 22-09-2009 en 6-10-2009 op RTL4.

sos verbouwing

muurschildering_logo_cars_800x600.jpg

Logo Cars met chroomeffect voor Yuri op jongenskamer #1. Hier had ik eigenlijk nog een andere auto van Cars bij willen schilderen rechts, maar daarvoor was helaas geen tijd..

muurschildering_logo_cars_kamer_800x600.jpg

muurschildering_logo_cars_closeup_800x600.jpg

De structuur van het glasvliesbehang is er nog wel doorheen te zien maar niet echt storend.

muurschildering_naam_kamer_800x600.jpg

Muurschildering voor Yarno, houdt van racewagens, dus door de letters van zijn naam een soort racebaan laten lopen. Later kan dit nog worden afgewerkt met vlaggen, rood witte blokjes, extra auto's etc.

muurschildering_naam_closeup_800x600.jpg

muurschildering_bloemenstreng_800x600.jpg

Bloemenstreng rond het raam op de meisjeskamer samen met de zonnebloemen hieronder. E.e.a. moest ook hier weer in enkele uurtjes geschilderd worden waarbij het ook nog de bedoeling was dat ik 2 vriendinnen van deze mensen mee liet helpen, vandaar dat de kwaliteit niet helemaal optimaal is, maar het gaat om het idee..

muurschildering_zonnebloemen_800x600.jpg

muurschildering_bloemenstreng_close_800x600.jpg

 

Bovenzijde pagina