de piratenkamer van colin

Dit is de Piratenkamer van Colin uit Buren.

Colin is een heel slilm ventje dat graag een piratenkamer wilde. Tijdens het schilderen hebben zowel Colin als zijn vader en moeder mij steeds gezelschap gehouden zodat het een gezellige schildersessie werd!

 

P.S. Natasja nog bedankt voor het sinterklaaskadootje namens mijn dochter Miloek...

Hieronder is het resultaat te zien. Verder heb ik nog een naambordje geschilderd voor Colin op een wand en een schatkaart boven zijn bureau.


Totaalafbeelding
Close van Piraat - Close up van het schip - Close up van vlag en kist


Hier een overzicht van een hele wand. De kamer moet hier nog worden ingedeeld met meubeltjes.

 

 

De schatkaart met voor Colin allemaal bekende locaties.
Een leuk idee van Colin's moeder

Het naambordje van Colin.
Hij vond het alleen wel vreemd dat de I geen punt had en dat er wel een puntje zat in de O....

 

REACTIE VAN NATASJA, HANS EN COLIN

Ha Gerard, nog reuze bedankt voor de mooie muurschilderingen. We moesten er even aan wennen van de week dat je niet meer kwam. voor Colin was je meer geworden dan die schilder die af en toe kwam hij vond jou wel erg interessant, Geregeld vroeg hij: "Komt gerard niet?" of van "Zeg even tegen hem dat hij pas naar huis kan als de tekening af is." En de leukste was wel dat hij van ons boven niet mocht computeren en hij het jou kwam vragen!! Het was ook erg gezellig je zo aan het werk te zien en dan zo'n muur tot leven zien komen echt mooi zo als jij dat doet. De hele kamer is geworden zoals we wilden voor Colin. Echt een eigen plekje dat hij na een moeilijke periode zeker verdiend. Nou Gerard als je in de buurt ben kom dan zeker even aan, het was gezellig met je BEDANKT HE , groetjes en schip ahoy..

Colin, Hans & Natasja Vink


 

Bovenzijde pagina