Junglebook

Dit is een project op de kamer van Roemer

Aan de ene kant van de kamer liggen Mowgli en zijn vriendje lekker in een boom te slapen, terwijl aan de andere kant van de kamer de apen de hoogslaper (niet op de foto te zien) in de gaten houden.

 

Klik op deze muurschildering voor een close-up, en hier voor hun reactie.

Apen boven hoogslaper (niet op de foto)

Hieronder dezelfde boom ook nog een keer in een andere kamer geschilderd, wat groter en in spiegelbeeld, met de apen in een wat lichtere kleur. Zo is elke muurschildering naar ieders smaak aan te passen..

Apen in close-up, ze kijken naar het bedje dat eronder komt te staan..

Wat zie ik nou..?

Mowgli slapend met vriendjes

Reactie van stella

Beste Gerard,

 

Ik wil je nog hartelijk danken voor de mooie schilderingen die je voor ons gemaakt hebt op de kinder en babykamer. Roemer werd 'snachts in zijn oude kamer huilend wakker wilde niet meer in zijn oude kamer slapen maar in de kinderkamer. Vanaf die nacht slaapt hij daar ook alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Hij voelt zich er gelukkig erg thuis. Alles is eigenlijk precies zo geworden zoals we verwacht en gehoopt hadden. Eigenlijk hoor ik te zeggen dat het mooier is dan verwacht maar dat is niet zo. Ik had op internet al gezien dat je prachtig kon schilderen en oog voor detail had daarom waren onze verwachtingen ook hoog. Gelukkig is het ook echt prachtig geworden. Ik verwacht je binnen een paar jaar wel weer te zien als mijn vriendin verhuisd is want dan zouden wij het zeer fijn vinden als je bij haar de muren van de babykamer zou beschilderen.

 

Groeten van Stella, Ronald, Roemer en ?

Bovenzijde pagina