Mowgli Baloo en Bagheera

Dit wordt de kamer van het tweede kindje van Brigitte en Michel. Zijn of haar zusje Marcella heeft de totstandkoming van de hele muurschildering nauwlettend (soms wat verlegen) gadegeslagen.

Brigitte en Michel wilden graag boom met veel detail. Het is er een in het jungle thema geworden, maar ook niet te eng voor komende baby.
Lees hier wat Brigitte en Michel uiteindelijk vonden van het resultaat...

Aan de andere zijde van de commode voeren Mowgli en Baloo een dansje uit.

Bagheera waakt vanaf zijn tak over de commode

Mowgli en Baloo dansen er op los!

Detail boom bovenzijde

Detail boom midden

 

 

Reactie van Michel en Brigitte

 

Toen wij begonnen met de aanpak van de kinderkamer voor ons tweede kind, wilden wij graag iets in de trend van een Junglebook kamer maken, maar wisten nog niet precies hoe we dit wilden aanpakken. Moesten er veel (kunst)-planten in, of kon het ook anders?

Toen mijn vrouw (Brigitte) op internet aan het zoeken was naar voorbeelden om een idee te krijgen wat we konden doen met deze kamer, kwam ze de site van Splash-iT tegen en zag de voorbeelden op deze site. Dit was genoeg reden om contact met Gerard op te nemen en hem te vragen om een muurschildering te maken met het Junglebook thema.

Gerard heeft ons eerst een grove schets toegestuurd om ons een idee te geven wat het kon worden. Toen dit ons wel wat leek, hebben we een afspraak gemaakt en ging hij aan de gang. Wij hebben de hele voortgang van tekenen, basis kleuren opzetten en natuurlijk eindresultaat kunnen volgen, samen met het kritische oogje van onze dochter (Marcella), die alle figuren direct herkende.

Het eindresultaat was dan ook helemaal geweldig en onze dank is dan ook groot voor het geleverde (kunst)werk. Naar aanleiding hiervan hebben wij meteen een afspraak gemaakt voor volgend jaar om de kamer van Marcella te laten voorzien van een muurschildering.

Groetjes Michel Braam.


Bovenzijde pagina