4-Seizoenen met dikkie dik

Dit is een leuke 4-seizoenen muurschildering met afbeeldingen in thema Dikkie Dik. Door de vierkante afbeeldingen kan deze ook heel goed op panelen worden geschilderd. Je kunt ze dan hangen zoals je wilt en ook meenemen natuurlijk bij verhuizing..

Met het schilderen van dit thema was het nog niet bekend of Patricia en Martijn een jongen of meisje zouden krijgen. 'Het' werdt dan ook steeds Boontje genoemd.. Deze muurschildering is zowel leuk voor een jongen als meisje, dus zaten zij altijd goed..

De afbeeldingen hebben ongeveer formaat 70x50 cm en het was natuurlijk even passen en meten om ze allemaal exact op dezelfde hoogte en afstand te krijgen.. Er is bewust gekozen om dezelfde stijl te hanteren als de originele tekeningen.

 

4 Seizoenen op een rij.

Tijdens het schilderen maakte ik bijna een foutje door lente en zomer door elkaar te halen... oei oei oei...


LENTE

ZOMER

HERFST

en mijn favoriet (maar ja ik ben dan ook snowboardfanaat).. WINTER

 

REACTIE VAN Martijn en Patricia

Het idee van een muurschildering is ontstaan na een zomeravond wandeling waar we op een schutting een prachtige schildering zagen van bomen, struiken en bloemen. Zo iets wilden we ook wel in de tuin, echter hier is nooit wat van gekomen. Toen we eenmaal zwanger waren was het idee al gauw nieuw leven ingeblazen maar dan voor de baby. Maar doen we nu een gehele schildering of een paar kleinere en wat dan? Onder tussen op internet Spash–it tegen gekomen, en wat met Gerard heen en weer gemaild. Uiteindelijk is het Dikkie Dik geworden dit omdat het voor zowel een jonge als meisje kan, het is een vriendelijke kat en we hadden het nog niet eerder gezien. We zijn er erg blij mee en kunnen wel zeggen POTVERDIKKIE(DIK) Gerard dat heb je mooi gemaakt.

 

Bovenzijde pagina