Kinderboeken uitgegeven door Splash-iT

De Avonturen van Bart Banaan

Liek Molenaar heeft een nieuw fantastisch leuk kinderboek geschreven en Gerard Lefering van Splash-iT mocht de illustraties verzorgen.

Het boek is nu beschikbaar en te bestellen door het sturen van een e-mail naar Splash-iT (info@splash-it.nl o.v.v. Bart Banaan).

   

Prijs tijdelijk van € 14,50 nu voor € 10,-

(De prijs van €10,- is exclusief verzendkosten)

 

Als winteractie wordt voor elk verkocht exemplaar € 2,- gestort op stichting Make A Memory.

Make A Memory

www.makeamemory.nl

 

ISBN: 978-90-821675-0-4

 

Kleurplaat Bart Banaan

Download deze leuke kleurplaat van Bart Banaan.

   
Wacht dus niet en bestel dit leuke boekje direct!!
(Werkt bovenstaande link niet klik dan hier )  
  Foto's van voorlees- en signeersessie op school 'De Valkenheuvel in Driebergen

De Avonturen van Bart Banaan

Tekst achterflap:
Bart kan niet wachten om op avontuur te gaan. Hij verveelt zich suf aan de bananenboom. Als hij eindelijk rijp is, laat de oude boom hem los. Zijn broertjes en zusjes rollen weg, maar Bart blijft alleen achter.
Algauw ontstaat er een bijzondere vriendschap met Mart de spin, die al die tijd onder Bart zijn jas heeft gewoond. Samen beleven ze de gekste en spannendste avonturen. Lees zelf hoe ze in de buik van een aap terechtkomen, en daarna op een eiland dat gevaarlijk beweegt! Ook ontmoet Bart voor het eerst mensbeesten die wel een banaantje lusten. Als dat maar goed gaat…
Ga je mee op avontuur?
Voorlezen vanaf 5 jaar.
Het verhaal nodigt kinderen uit om mee te denken en te praten over het verhaal.
Over de schrijfster:
Liek Molenaar is al jaren werkzaam in het basisonderwijs. Regelmatig draagt ze haar leerlingen een zelfbedacht verhaal voor, waarover ze dan samen praten en fantaseren. Thema’s die zij daarin op een speelse manier verwerkt zijn: je horizon verbreden, creatief denken en samenwerken.
Redigeren:
De tekst is vakkundig geredigeerd door Titia Vaags van Vaags Taal & Verhaal. Met veel enthousiasme is zij in het verhaal van 'Bart Banaan' gedoken.